Digitale Post – Bekijk uw InComfort post digitaal met de PTX-code

InComfort maakt de bewuste keuze om uw post digitaal te verzenden. Waarom? Omdat het niet alleen handig en razendsnel is, maar ook een groene stap richting een duurzamere toekomst betekent. Ontdek meer hierover op deze informatieve pagina.

Persoonlijke code – Voer uw PTX-code in

Op het extra document dat bij uw post zit, staat een persoonlijke code. Vul die code hieronder in. U komt daarna in een beveiligde online omgeving waar u uw post kunt bekijken en opslaan op uw eigen computer of netwerk.

Voordelen van digitale post

Makkelijk en snel
Beter voor het milieu
Verzekeringsdocumenten direct opslaan

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik mijn post voortaan digitaal ontvangen?

U regelt dat makkelijk en snel in de beveiligde online omgeving waar uw post klaarstaat. U komt daar via de persoonlijke (QR-)code die u bij uw post ontvangt. Daar klikt u bij ‘Uw voorkeur’ op ‘Voorkeur wijzigen’. U kiest voor ‘Digitaal via e-mail’ en vult uw e-mailadres in. U krijgt daarna een bevestigingsmail waarmee u uw e-mailadres bevestigt. Daarna ontvangt u uw verzekeringsdocumenten van InComfort voortaan digitaal via e-mail. En komt u met één druk op de knop bij uw post.

Kan ik op een later moment mijn e-mailadres voor digitale post wijzigen?

Ja, u kunt uw e-mailadres altijd wijzigen. U doet dat via de beveiligde online omgeving waar u uw post kunt bekijken. Rechts bovenin kunt u uw e-mailadres wijzigen door te klikken op de knop ‘Voorkeur wijzigen’. U komt in de beveiligde omgeving door op de knop ‘Document bekijken’ te klikken in een van de e-mails met post die u eerder heeft ontvangen. Let op! Na het wijzigen van uw e-mailadres, krijgt u nog een e-mail waarmee u uw gewijzigde e-mailadres moet bevestigen.

Kan ik meer dan één e-mailadres opgeven voor het ontvangen van digitale post?

U kunt uw verzekeringsdocumenten en uw facturen op aparte e-mailadressen ontvangen. Neem hiervoor contact op met uw adviseur.

Hoe lang is mijn post digitaal beschikbaar?

Via de e-mail die u ontvangt, komt u met één druk op de knop bij uw post. Via de e-mails die u krijgt, heeft u iedere keer een jaar lang toegang tot de verzekeringsdocumenten die daarbij horen. Let op! Er is geen archief waar al uw verzekeringsdocumenten bij elkaar staan. Sla uw verzekeringsdocumenten dus direct op uw eigen computer of netwerk op.

Ik wil mijn facturen als bijlage in de e-mail ontvangen. Kan dat?

Ja, dat kan. U kunt uw facturen op een apart e-mailadres ontvangen. U ontvangt uw facturen dan ook standaard als bijlage in de e-mail. Neem hiervoor contact op met uw adviseur.

Ik wil dat mijn facturen direct bij mijn accountant aankomen. Kan dat?

Ja, dat kan. U kunt uw facturen op een apart e-mailadres ontvangen. U ontvangt uw facturen dan ook standaard als bijlage in de e-mail. Neem contact op met uw adviseur als u uw facturen op een apart e-mailadres wilt ontvangen.

Wie is Postex?

InComfort gebruikt het distributieplatform van Postex voor het verzenden van verzekeringsdocumenten. Uw post staat in een beveiligde omgeving van Postex. Zij verwerken uw persoonsgegevens in opdracht van InComfort en gaan veilig en zorgvuldig met uw gegevens om. We hebben hierover afspraken gemaakt met Postex.

Stel ons gerust uw vraag

024 - 37 41 660
Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.